sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Talvinen olohuone

Vietimme eilen mieheni syntymäpäiviä hänen sukulaistensa kanssa. Kun vieraat olivat lähteneet sain vihdoinkin omaa aikaa, ja päätin alkaa pitkästä aikaa kuvailemaan kotiamme. Eilen laitoinkin pienen makuuhuonepostauksen ja tänään siirrynkin olohuoneen puolelle. Olohuoneessa ei ole suurempia muutoksia tapahtunut kuluneen vuoden aikana. Joitain pieniä hankintoja aika ajoin olen tehnyt. Seinällä oleva taulukollaasi on saanut pari uutta taulua, osa tauluista on sijoitettu entisen asukkaan toimesta tehtyihin reikiin, lähinnä peittämään niitä. Tärkeimmät tauluni ovat vanhemieni hääkuva 35-vuoden takaa, sekä lapsuuden kodistani noin 60 vuotta sitten otettu kuva. Eilen saimme tupaantuliaislahjaksi mm. pöydällä olevat nappula kynttilän jalat (mieheni siis muutti virallisesti luokseni opiskeluiden päätyttyä tampereella). Olen jo kauan halunnut kyseiset kynttilänjalat, lopullista paikkaa en niille vielä löytänyt.



Ostin myös pari päivää sitten vuoden ensimmäiset tulppaanit, voi että kun rakastankin niitä! Tulee heti niin keväinen olo.


Toiselta seinältä löytyykin ikean lack -hylly, vanha asukas oli jättänyt sen siihen. Hylly oli mustanruskea, jonka kuitenkin päätin vaihtaa valkoiseen, tilasta tuli noinkin pienellä muutoksella heti paljon valoisampi.


Ompelin kesäksi parvekkeelle ikkunallani olevan mustavalkoisen viirin. Otin sen talveksi sisälle, se löysikin heti uuden paikan. Enää en tiedä raaskinko ensi kesänä laittaa ollenkaan takaisin parvekkeelle. Viiri oli kylläkin todella helppo ja nopea tehdä, voi olla että teen uuden parvekkeelle ja ehkä voisin käyttää väreinä joitain vähän kesäisempiä.


- Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti