maanantai 2. helmikuuta 2015

Valmistuminen lähestyy

Enää neljä kuukautta koulua jäljellä! Aika menee todella nopeasti. Muistan vielä sen päivän kun päätin hakea kyseiseen kouluun. Se oli nopae päätös, mutta kauan ollut haaveessani. Jotenkaan en ennen ollut edes uskonut pääseväni kyseiseen kouluun, hakijoita oli paljon ja sisään pääsi vain reilu 20. Kun pääsykoe päivä tuli, jännitys oli korkeimmilaan. Pääsykokeissa oli kolme erilaista piirustustehtävää ja sen lisäksi haastattelu, jossa kolme opettajaa haastattelivat. Luulin kokeeni menneen huonosti, mutta ei yhtenä kauniina päivänä kutsu tuli postiluukusta. Olin hyvin hämmilläni, koska en olisi ikinä uskonut pääseväni sinne.

Opiskelu alkoi elokuussa 2013. Huomasin heti olevani oikeassa paikassa. En ole päivääkään katunut päätöstäni hakeutua alalle. Olemme nyt 1,5 vuoden aikana oppineet todella paljon, sekä meillä on ihan huippu opettajat. He ovat todella ammattitaitoisija ja kannustavia.

Meillä on tätä neljättä jaksoa vielä kaksi viikkoa jäljellä, jonka jälkeen alkaa opinäytetyön teko. Meidän oppari on todella laaja ja hyvin tiukka aikataulu. Voin siitä vielä kertoa enemmän kun aloitan tekemisen kunnolla.

Tässä vielä lopuksi viime viikon Kahvila suunnitelun piirrosvaihe.


Ensiviikolla onkin sitten viimeiset palautukset menossa, eli kiirettä pukkaa.

- Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti